Logo Salon Salonic Deventer Salon Salonic Header image 2 Salon Salonic Contact
Salon Salonic Header image 4

Gratis consult

Wanneer u voor het eerst bij Schoonheidssalon Salonic komt plannen wij een huidconsult voor u in. Dit bieden wij u kosteloos aan. Tijdens dit consult, waarvoor we ongeveer een half uur reserveren, nemen we een aantal vragen met u door. Zo bespreken we uw levensstijl (bv zongedrag, voeding en ontspanning), bekijken we wat u nu doet aan huidverzorging, doen we een analyse en bespreken we uw wensen.

Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden bespreken we de doelstellingen en maken we een persoonlijk behandelplan zodat we samen met u gaan werken aan het verbeteren van uw huid.

Wanneer u het formulier ( Afspraak maken ) op onze website invult, bellen wij u spoedig terug voor het maken van een afspraak voor het kosteloos consult.

Let op: Afspraken dienen minimaal 24 uur voor de gereserveerde tijd te worden verzet of geannuleerd. Indien niet tijdig doorgegeven is Salonic genoodzaakt u het gereserveerde in rekening te brengen. Voor het kosteloos consult wordt speciaal voor u tijd gereserveerd. Indien niet tijdig verzet zijn wij genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

  

 
Afspraak maken Prijslijst schoonheidssalon Gratis consult

Vul hier uw e-mailadres is als u zich wil inschrijven voor onze nieuwsbrief.  
E-mail adres:
Corona Protocol

Corona Protocol

  Protocol Salonic Covid-19 *** Leest u dit protocol goed door en houd u eraan voor en ti[...]

Prijslijst Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Voorafgaand aan de eerste behandeling biedt Salonic u een kosteloos huidconsult Behandelingen gel[...]

Afspraak

Afspraak

Uw afspraak kunt u maken via het afsprakenformulier. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar: i[...]