Logo Salon Salonic Deventer Salon Salonic Header image 2 Salon Salonic Contact
Salon Salonic Header image 4

Fit & Zo

Fit & Zo bij Gerja is gevestigd binnen Salonic.

Wilt u zich weer fit voelen?

Daarmee help ik (Gerja Loendersloot van Fit & Zo bij Gerja) u graag op weg.

Mijn doel is om mensen op hun eigen manier ‘Fit’ te laten voelen. Aangepast aan hun eigen behoefte. Voor de een betekent fit zijn zich lekker in zijn vel zitten, voor de ander is het veel bewegen en een goede conditie hebben, weer anderen willen graag afvallen.

Er zijn verschillende factoren waardoor iemand zich niet Fit kan voelen. Dit kan zijn door bijvoorbeeld werkdruk, voeding, (oude) blessures, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Met Fit&Zo wil ik hierbij ondersteuning bieden. Dit kan door middel van bijvoorbeeld massage, voedingsadvies, advies bij bepaalde blessures. Ik kan voor u een persoonlijk plan maken geheel gericht om u te begeleiden naar het fit voelen. De beste versie van jezelf.

(Sport)massage: Ik ben opgeleid als NGS- sportmasseur. Daarna heb ik de cursus Blessurepreventie gevolgd. Mijn doel is om samen met de sporter, maar ook de niet sporter, een goede balans te vinden in de belasting en de  belastbaarheid van het lichaam. Hierbij kijk ik naar het fysieke gedeelte maar ook mentaal is het van belang om in balans te zijn. Daarnaast speelt goede voeding een rol om in balans te zijn of te komen.

Overigens kunt u niet alleen terecht voor sportmassages bij Fit&zo. Ik heb veel ervaring in de wellness-branche dus u kunt ook genieten van bijvoorbeeld een heerlijke ontspanningsmassage, voetreflexmassage of zwangerschapsmassage  bij Fit&zo.

Voedingsadvies: nadat ik de opleiding voedingsdeskundige heb afgerond ben ik begonnen met de opleiding orthomoleculair specialist. Door de opleiding voedingsdeskundige was ik zo getriggerd dat ik meer wilde weten over hoe ik mensen kan helpen met voeding en suppletie. Ik ben er van overtuigd dat door goede voeding en suppletie al je lichaamsfuncties beter presteren met als gevolg dat  je fysiek en mentaal beter in je vel zit.

Medical Taping Concept: U kent ze wel, die sporters met die mooie kleuren tape. Deze tape kent vele toepassingen, pijnverlichting bij klachten, reduceren van vochtophoping, behandeling van overbelasting zoals RSI klachten maar ook bij menstruatieklachten en/of hooikoorts kan MTC voor verlichting zorgen.

Dorn therapie en Breuss massage: Dorntherapie is een zachte wervel en gewrichtsbehandeling. Door middel van deze therapie kunnen rugklachten aanzienlijk minder worden of zelfs verdwijnen.

Wanneer u Fit & Zo voor het eerst bezoekt plan ik een intake moment met u in. Dit stelt mij in de gelegenheid uw klachten en/ of uw wensen en verwachtingen te bespreken en de behandelmogelijkheden met bijbehorende tarieven aan u voor te leggen. Samen met u wordt er dan een behandelplan opgesteld.

Voor meer informatie belt u met 06-53 23 26 55

Prijs voor de massage:

30 minuten € 28,-

45 minuten € 38,-

60 minuten € 48,-

 

  

 
Afspraak maken Prijslijst schoonheidssalon Gratis consult

Vul hier uw e-mailadres is als u zich wil inschrijven voor onze nieuwsbrief.  
E-mail adres:
Vakantie

Vakantie

Schoonheidssalon Salonic is gesloten van 29 juli tot en met 21 augustus. Indien u graag een afspr[...]

Prijslijst Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Voorafgaand aan de eerste behandeling biedt Salonic u een kosteloos huidconsult Behandelingen gel[...]

Afspraak

Afspraak

Om uw moment van ontspanning niet te verstoren, wordt bij Salonic uitsluitend op afspraak behandeld.[...]