Logo Salon Salonic Deventer Salon Salonic Header image 2 Salon Salonic Contact
Salon Salonic Header image 4

Acne

Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren. Op de huid zien we puisten met veelal gele koppen, rode bulten,mee-eters, het voelt naar aan, wellicht jeukt het of doet het pijn. u kunt zich er behoorlijk ellendig door voelen, omdat u wellicht het gevoel heeft dat iedereen er naar kijkt. Er zijn verschillende vormen van acne, de meest voorkomende is Acne Vulgaris.

Met een juiste behandeling is het goed onder controle te krijgen. Daarbij is het noodzakelijk om ook thuis bepaalde regels in acht te nemen, waarbij voeding een belangrijk aspect is. Voordat u met de behandeling start komt u eerst voor een gratis consult. Tijdens dat consult beoordelen we de huid, bespreken we uw levensstijl en maken we een persoonlijk behandelplan voor zowel thuis als in onze schoonheidssalon gevestigd in Deventer. Tevens krijgt u tips en adviezen mee voor thuis.

Naar aanleiding van het consult kunnen we behandelingen voor u reserveren om te gaan werken aan een Acne vrije huid. Hierin zijn diverse mogelijkheden afhankelijk van de conditie van de huid. Tijdens het gratis consult informeren we u graag verder over uw persoonlijke mogelijkheden. Wanneer je jonger bent dat 18 jaar, adviseren wij een van je ouders/ begeleiders mee te nemen in verband met de op te volgen adviezen voor thuis.

Uw eerste consult is helemaal gratis. Daarin informeren we u tevens over de kosten van de behandelingen en/of producten. Doordat wij een specialistische opleiding hebben gevolgd in Acne en wij aangesloten zijn bij ANBOS en geregistreerd staan in het kwaliteitsregister, zijn wij bekend bij de zorgverzekeraar. Daardoor komen mensen met Acne veelal in aanmerking voor vergoeding van behandelingen en/of producten van Salon Salonic. In sommige gevallen vergoedt uw zorgverzekeraar een paar honderd euro per kalender jaar. Kijkt u uw polis goed na om te zien of u daarvoor in aanmerking komt.

 

 

Mogelijkheden acne behandelingen:

 

Acne behandeling € 45,00 (kuur)

Producten Medex Purus Acne, KLAPP of Meditopics vaak in combinatie met supplementen.

Fruitzuurpeeling € 45,00 (kuur)

VPL Acne € 50,-

  

 
Afspraak maken Prijslijst schoonheidssalon Gratis consult

Vul hier uw e-mailadres is als u zich wil inschrijven voor onze nieuwsbrief.  
E-mail adres:
Corona Protocol

Corona Protocol

  Protocol Salonic Covid-19 *** Leest u dit protocol goed door en houd u eraan voor en ti[...]

Prijslijst Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Voorafgaand aan de eerste behandeling biedt Salonic u een kosteloos huidconsult Behandelingen gel[...]

Afspraak

Afspraak

Uw afspraak kunt u maken via het afsprakenformulier. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar: i[...]