Logo Salon Salonic Deventer Salon Salonic Header image 2 Salon Salonic Contact
Salon Salonic Header image 4

Gevoelige huid

Veel mensen hebben een gevoelige huid. Gevoelig in de zin van gevoelig voor kou en warmte, snel geïrriteerd, droog , rood, zelfs pijnlijk, maar ook gevoelig of allergisch voor bepaalde stoffen.

Bij Schoonheidssalon Salonic in Deventer wordt er gewerkt met producten die dermatologisch zijn getest, hypo allergeen zijn en speciaal gericht op gevoelige huiden. Er wordt gericht gewerkt op huidverbetering.
Uw behandeling wordt uitgevoerd met de producten van Medex welke volledig natuurlijk zijn, zelfs de conservering. Tevens hebben wij de biologische lijn; Quintenstein in huis verrijkt met etherische oliën en vitaminen.

Vindt u het toch nog spannend omdat u werkelijk “alles”al geprobeerd heeft? Salonic biedt u graag een gevoeligheidstest aan. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Voordat er een behandeling wordt ingepland wordt er eerst een uitgebreide intake gedaan, tijdens het gratis consult. Tijdens dit consult komen ook huidreacties en allergieën ter sprake, zodat de cliënt er zeker van is, de juiste behandeling te krijgen. Ook voor een gevoelige huid zijn er meerdere mogelijkheden.
 

 
Afspraak maken Prijslijst schoonheidssalon Gratis consult

Vul hier uw e-mailadres is als u zich wil inschrijven voor onze nieuwsbrief.  
E-mail adres:
Corona Protocol

Corona Protocol

  Protocol Salonic Covid-19 *** Leest u dit protocol goed door en houd u eraan voor en ti[...]

Prijslijst Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Voorafgaand aan de eerste behandeling biedt Salonic u een kosteloos huidconsult Behandelingen gel[...]

Afspraak

Afspraak

Uw afspraak kunt u maken via het afsprakenformulier. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar: i[...]