Logo Salon Salonic Deventer Salon Salonic Header image 2 Salon Salonic Contact
Salon Salonic Header image 4

Huidverjonging in 7 weken

Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om wanneer “gewone” huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, door middel van injecties spectaculaire resultaten te boeken. Bij het grote publiek is meestal alleen Botox bekend, zelfs zo bekend, dat bijna alle vormen van deze relatief nieuwe “anti-ageing” behandelingen zo genoemd worden. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden. Afhankelijk van het doel van de behandeling is er de keus uit: botox, cosmetische mesotherapie, no-needle-mesotherapie, fillers / injectables of fruitzuren.

Acti-forese
Acti-forese is een vorm van “no-needle meso”, hetgeen weer een verzamelnaam is voor oneindig veel toepassingen en mogelijkheden. Simpel gezegd, komt het er op neer dat “werkstoffen” i.p.v. van óp de huid, (zoals dat met crèmes gebeurt) d.m.v. apparatuur ín de huid worden gebracht. Het bereikte resultaat is afhankelijk van het aantal behandelingen, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan. Salonic biedt u de hoogst mogelijke concentratie aan werkstoffen, waardoor er een prachtig resultaat behaald kan worden.

Welk resultaat mag u verwachten?
Indien het juiste aantal behandelingen gegeven wordt met de juiste werkstoffen in de juiste concentratie, zijn de resultaten verbluffend. 5 behandelingen met een tussenpoos van 1 à 1,5 week zijn nodig om een resultaat te boeken waarbij de huid weer in een perfecte conditie is. Zonder voorbehoud kan gesteld worden, dat u ziet dat na de behandelingen iemands (uw) huid er weer uitziet als voor jaren terug. Daar wordt meer mee bedoeld dan “minder plooitjes of rimpeltjes“; uw huid ziet er “gewoon“ weer goed uit.

     
  Voor de behandeling                 Na de behandeling

 

Voor wie?
Droge, vochtarme huid en algemeen slechte conditie van de huid. Een huid met slechte doorbloeding, om de “gezonde” kleur weer terug te krijgen. Een verslapte huid. Bij zonbeschadigde huid en rokershuid, maar ook bij elke andere huid die een extra stimulans kan gebruiken.

Voor algehele verbetering van de huidconditie met een jeugdiger uitstraling als gevolg. Laat u verder informeren tijdens een gratis consult zodat we een persoonlijk behandelplan van 7 weken voor u kunnen opstellen, gericht op uw wensen en doelstellingen. 

 
Afspraak maken Prijslijst schoonheidssalon Gratis consult

Vul hier uw e-mailadres is als u zich wil inschrijven voor onze nieuwsbrief.  
E-mail adres:
Corona Protocol

Corona Protocol

  Protocol Salonic Covid-19 *** Leest u dit protocol goed door en houd u eraan voor en ti[...]

Prijslijst Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Voorafgaand aan de eerste behandeling biedt Salonic u een kosteloos huidconsult Behandelingen gel[...]

Afspraak

Afspraak

Uw afspraak kunt u maken via het afsprakenformulier. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar: i[...]