Logo Salon Salonic Deventer Salon Salonic Header image 2 Salon Salonic Contact
Salon Salonic Header image 4

Huidverzorging

Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid.

De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter. Door het scheren wordt de huid blootgesteld aan beschadigingen. Hierdoor heeft de mannenhuid behoefte aan huidverzorgingsproducten die anti-irriterend en kalmerend werken.

De producten van Medex zijn afgestemd op de behoeftes van de mannenhuid en zijn eenvoudig in gebruik. Alle producten zijn hypoallergeen en pH neutraal, dus ook geschikt voor de gevoelige huid.

Naast producten voor de dagelijkse verzorging biedt Salonic ook een specialesalon behandeling aan. Tijdens deze anti-aging salonbehandeling wordt de vochtbalans in de huid op peil gebracht door een zeer intensief hydraterend masker.

De huid wordt hierdoor optimaal gevoed en beschermd. Dit is dan ook direct zichtbaar: na de behandeling zijn kleine lijntjes vervaagt en ziet de huid er jonger en frisser uit. Wanneer de behandeling thuis wordt ondersteunt met de producten zal dit resultaat langer aanhouden. Komt u voor de eerste keer?  Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult.

 

 
Afspraak maken Prijslijst schoonheidssalon Gratis consult

Vul hier uw e-mailadres is als u zich wil inschrijven voor onze nieuwsbrief.  
E-mail adres:
Corona Protocol

Corona Protocol

  Protocol Salonic Covid-19 *** Leest u dit protocol goed door en houd u eraan voor en ti[...]

Prijslijst Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Voorafgaand aan de eerste behandeling biedt Salonic u een kosteloos huidconsult Behandelingen gel[...]

Afspraak

Afspraak

Uw afspraak kunt u maken via het afsprakenformulier. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar: i[...]