Logo Salon Salonic Deventer Salon Salonic Header image 2 Salon Salonic Contact
Salon Salonic Header image 4

Huisregels

Huisregels Salon Salonic

OP TIJD AANWEZIG ZIJN

Daar wij er naar streven dat een behandeling zo aangenaam en relaxed mogelijk verloopt, raden wij aan om ongeveer 5 minuten van te voren aanwezig te zijn. Komt het toch eens voor dat u te laat bent, dan zullen wij behandelen tot de afgesproken tijd.

VERHINDERING

Wijzigen of annuleren van een afspraak.

 

Wij vragen bij verhindering de behandeling minstens 24 uur van te voren te wijzigen, zodat wij de behandeling weer kunnen herboeken. Als het niet lukt om de afspraak 24 uur van te voren te wijzigen of bij niet verschijnen op de afspraak, dan zijn we genoodzaakt het gereserveerde in rekening te brengen.

 

Wij houden deze tijd speciaal voor U vrij en hebben andere cliënten moeten teleurstellen.

 

Afspraken die niet tijdig (24 uur voor het gereserveerde) verzet of geannuleerd worden, worden in rekening gebracht.

Reserveringskosten

Bij het annuleren van een afspraak binnen 24 uur brengen wij de prijs van de gereserveerde behandeling(en) als reserveringskosten in rekening.

Gratis consulten zijn alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak worden u € 25,- reserveringskosten in rekening gebracht.

Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch worden verzet of geannuleerd.

HYGIËNE

Bij Salon Salonic gaan we zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om. We zijn aangesloten bij de ANBOS  en werken volgens de code. We werken met handschoentjes, desinfecteren alle instrumenten in de ultrasoon, zodat de hygiëne gewaarborgd blijft en werken met protocollen voor wat betreft de schoonmaak.

PRIVACY

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw gegevens worden gebruikt voor onze dienstverlening en daarnaast gebruikt Salonic uw gegevens om u via e-mail of een vergelijkbaar medium onze nieuwsbrief toe te zenden. Uw persoonlijke gegevens worden door Salon Salonic niet verstrekt aan derden.

Ontevreden?

Hoewel wij er alles aan doen om een goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, kan het een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat u contact met ons opneemt, zodat we samen met u tot een oplossing kunnen komen.

Tevreden?

Vertel het anderen en volg ons via Facebook  & Twitter 

 
Afspraak maken Prijslijst schoonheidssalon Gratis consult

Vul hier uw e-mailadres is als u zich wil inschrijven voor onze nieuwsbrief.  
E-mail adres:
Corona Protocol

Corona Protocol

  Protocol Salonic Covid-19 *** Leest u dit protocol goed door en houd u eraan voor en ti[...]

Prijslijst Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Voorafgaand aan de eerste behandeling biedt Salonic u een kosteloos huidconsult Behandelingen gel[...]

Afspraak

Afspraak

Uw afspraak kunt u maken via het afsprakenformulier. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar: i[...]